Våra behandlingar

HÅRBEHANDLINGAR

Klippning

Vi går tillsammans med dig som kund igenom klippningen innan start för att du ska känna dig trygg och få den bästa frisyr just för dig! Tänk på att alla hår är olika och därför ger vi alltid er våra professionella tips och råd för att uppnå det bästa resultatet!

Bottenfärg

Denna behandling är för dig som redan har färgat hår sedan tidigare men att det nu växt ut en bit och behöver en uppfräschning. Gäller ej för blekning/slingor.

Helfärg

Här lägger vi en färg i hela håret som ej kräver blekning eller slingor.

Bottenfärg & Slingor

I denna behandling får du en färg med skiftningar för att få ett lite mer levande resultat.

Folieslingor

Här gör vi slingor i ljusare och/eller mörkare nyans. Antingen endast i din utväxt eller hela längderna. I denna behandling ingår det alltid nyansering.

Slingor i hätta

Vi drar ut tunna slingor ur en plasthätta för att få ett snyggt och naturligt resultat. Här går det inte att blanda olika nyanser utan slingorna blir antingen ljusare eller mörkare beroende på önskemål. Denna behandling passar endast dig med kortare hår.

Ombre/Balayage

Här skapar vi en färg som går från en mörkare botten till ljusare längder. Det finns en rad olika färgkombinationer man kan välja. Vi är med och guidar dig vad det finns för möjligheter för just ditt hår! Här kan du välja att ha en face framing highlight, root shadow och olika nyanseringar m.m

Permanent

Vi ändrar hårets struktur för ett mer lockigt resultat.

Hairtailk/BHBD

För dig som vill sätta i Hairtalks eller BHBDs löshår (Förtjockning eller Förlängning). Här kommer vi rekommendera dig längd, färg och mängd av hår utefter dina önskemål.

ÖVRIGA BEHANDLINGAR

Lashlift

Lash lift är en behandling där fransarna permanentas och får en fin böj – perfekt om man vill slippa ögonfransförlängning och mascara! Behandlingen öppnar upp ögonen och ger ett piggare utseende, samtidigt som den skapar illusionen av längre och fylligare fransar.

Browlift

Ett browlift eller brow lamination är en behandling för brynen där man formar dem med en speciell kam för att de ska hålla sig på plats permanent. Brynen får ett fylligare och tjockare intryck och ramar in ansiktet i en mer upplyft look.

Tandblekning

Megawhite Express Teeth Whitening är en snabb, säker, skonsam och smärtfri tandblekningsmetod utan väteperoxid som baseras på LED-blekning. Megawhite garanterar snabba resultat på bara 15 minuter.

Trådning

Trådning är en hårborttagningsmetod som kommer från mellanöstern. Man använder en ren och tunn bomullstråd som rullas över hårstråna och drar ut dom från roten. Det trådade området blir fritt från fjun och små hårstrån som annars är svåra att få bort om man enbart plockar med pincett.